Gees

Woonboerderij


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Dit vakantiehuis ligt op een voormalige boerderij bij Gees. Het wordt omgeven door prachtige natuur. Vakantie woonboerderij in Drenthe biedt gratis WiFi, gratis fietsverhuur en gratis saunafaciliteiten. Vanaf de accommodatie is het 20 minuten rijden naar de dierentuin van Emmen.
De boerderij heeft een rieten dak en originele houten luiken. De boerderij beschikt over een eigen terras en een thuisbioscoop met beamer. Er is ook een wasmachine en een wasdroger. De badkamer is uitgerust met een douche en een bad.
In de volledig uitgeruste keuken kunt u zelf maaltijden bereiden. De keuken is voorzien van een fornuis, een oven, een magnetron en een vaatwasser. Op 350 meter van Vakantie woonboerderij in Drenthe bevindt zich een restaurant.
De omgeving van Gees leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Het natuurgebied De Hoge Stoep ligt op ongeveer 2 km afstand van het vakantiehuis. Naar Hoogeveen is het met de auto 16 minuten rijden. Het is niet meer dan 6 minuten naar de snelweg A37.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Oude Steeg 23, 7863 PE Gees, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top