Kootwijk

Vakantiepark de Berkenhorst


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

De bungalows van Vakantiepark de Berkenhorst liggen in het hart van het Nationaal Park Hoge Veluwe. Het beschikt over een verwarmd binnenbad met glijbaan en bubbelbad, op 18 km van het centrum van Apeldoorn.
De bungalows op park de Berkenhorst hebben een eigen patio. Ze zijn allemaal ingericht met eenvoudige, moderne meubels in natuurlijke kleuren en zijn voorzien van tegelvloeren.
U kunt gebruikmaken van de volledig uitgeruste kitchenette in de bungalows en u kunt boodschappen doen in de winkel bij het park. Er is ook een restaurant dat een verscheidenheid aan Nederlandse en internationale gerechten serveert.
U kunt fietstochten maken door het grootste stuifzandgebied van West-Europa en er zijn een minigolfbaan en een tennisbaan op het terrein te vinden. Paleis Het Loo ligt op 18 km afstand. Het Kröller-Müller Museum ligt op 26 km afstand en Dolfinarium Harderwijk is te vinden op een afstand van 30 km.
Het vakantiepark bevindt zich op 6,5 km van het voormalige zenderpark Radio Kootwijk en op 45 km van Arnhem. De accommodatie biedt gratis privéparkeergelegenheid.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Kerkendelweg 30, 3775 KN Kootwijk, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top