Maastricht

Urban Residences Maastricht


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Een van onze bestsellers in Maastricht! Deze appartementen zijn ontworpen door Alessi en bevinden zich op de hoek van het Vrijthof in Maastricht. Urban Residences Apartments biedt fietsverhuur en gratis WiFi. De accommodatie bevindt zich op 650 meter afstand van het Onze-Lieve-Vrouweplein.
Elk appartement heeft een unieke inrichting met een woonkamer en het penthouse beschikt over een terras. De meeste appartementen hebben 2 verdiepingen en sommige zijn voorzien van een glazen gevel. De badkamers zijn uitgerust met een douche. Elk appartement is uitgerust met merkapparatuur.
In de volledig uitgeruste keuken kunt u zelf maaltijden bereiden. In de keuken vindt u een fornuis, een oven en een vaatwasser. Er is een verscheidenheid aan cafés en restaurants te vinden in de directe omgeving van Urban Residences Apartments.
Op het Vrijthof kunt u de Sint-Servaasbasiliek, het Maastricht Theater, de Sint-Janskerk en het Vrijthof Museum bezoeken. De Universiteit van Maastricht bereikt u in 5 minuten lopen. U wandelt in 4 minuten naar de levendige Markt. Vanaf dit plein rijden bussen naar alle delen van Maastricht.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Statenstraat 4, Centrum Maastricht, 6211 TB Maastricht, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top