Roggel

Hotel De Beukelaer


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Eén van onze topaanbevelingen in Roggel. De Beukelaer is een hotel met restaurant in het centrum van Roggel, naast de Sint-Petruskerk. Het biedt eenvoudige, maar ook functionele kamers met een lichte inrichting en gratis WiFi.
Alle kamers van De Beukelaer hebben een televisie en een eigen badkamer met een douche. Sommige kamers hebben originele elementen, zoals houten balken.
Het centrum van Roermond ligt op iets meer dan 15 minuten rijden van De Beukelaer. Naar Kasteel Baexem is het iets meer dan 10 minuten rijden. Nationaal park De Groote Peel ligt op nog geen 25 minuten afstand.
Op het terras kunt u terecht voor koffie met zoete lekkernijen, bijvoorbeeld een stukje Limburgse vlaai. Overdag worden lichte maaltijden geserveerd en voor het diner staan seizoensgebonden gerechten en streekgerechten op het menu.
In de buurt is gelegenheid voor vele recreatieve activiteiten, waaronder wandelen en fietsen. Het hotel verzorgt fietsverhuur en lunchpakketten. Bij het hotel is gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Kerkstraat 2, 6088 EG Roggel, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top