Wageningen

Hof van Wageningen Hotel en Congrescentrum


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Deze accommodatie ligt op een gunstige locatie in het centrum van Wageningen, direct naast de universiteit, en vormt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de historische binnenstad. Het biedt onder meer een restaurant en ruim voldoende privéparkeergelegenheid.
Het Hof van Wageningen Hotel en Congrescentrum biedt een geweldige locatie in de stad en een vriendelijke service. U kunt uw dag vol sightseeing of zakendoen goed beginnen met het dagelijkse ontbijtbuffet.
Aan de zuidzijde van het terrein ligt een apart gebouw waarin het Terrashotel is gevestigd, dat eveneens kamers biedt. Als u in dit gebouw verblijft, kunt u inchecken en ontbijten in het Hof van Wageningen.
Het hotel heeft een eigen congrescentrum en tal van businessfaciliteiten. U kunt bij de receptie een fiets huren en Wageningen op een leuke, actieve manier gaan verkennen. Op 250 meter van het hotel kunt u op de bus stappen en excursies in deze prachtige omgeving maken.
De sportbar Down Under is een geweldige plek voor een praatje en een drankje. In restaurant EatCetera worden heerlijke gerechten geserveerd voor ontbijt en diner.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Lawickse Allee 9, 6701 AN Wageningen, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top