Putten

Hof van Putten


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Eén van onze topaanbevelingen in Putten. Hof van Putten ligt op 5 minuten afstand van het centrum van Putten. De bossen van de Veluwe zijn al wandelend. Deze accommodatie beschikt over een grote tuin, een schoonheidssalon en 2 infrarood sauna’s.
Alle kamers zijn uniek ingericht. U vindt er een tv en thee- en koffiefaciliteiten. Een aantal kamers heeft een bureau. De badkamer is voorzien van een douche.
’s Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijt verzorgd. Bovendien bent u welkom in restaurant Smakelijck. U kunt zich tegoed doen aan tal van voortreffelijke gerechten.
In de omgeving, op 30 minuten rijafstand, is het Paleis ’t Loo gevestigd. De stad Amersfoort bereikt u per auto in 20 minuten. Op 10 minuten loopafstand kunt u zwemmen in een subtropisch zwembad.
Putten is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. De verbindingen per openbaar vervoer zijn uitstekend te noemen. De omgeving is dus eenvoudig verkennen. Vanuit Hof van Putten zijn veel wandelroutes ook gemakkelijk te volgen. U kunt de schilderachtige omgeving en de mooie boerderijen bewonderen.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Harderwijkerstraat 14, 3881 EH Putten, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top