Schiphol

Hilton Amsterdam Airport Schiphol


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol biedt een directe verbinding met de internationale terminal van de luchthaven Schiphol. Via een overdekte wandelgang bereikt u Schiphol in slechts 5 tot 7 minuten lopen. Het hotel beschikt over een ondergrondse parkeergarage en in het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar.
Het hotel heeft een atrium van 42 meter hoog en beschikt over 433 ruime kamers met ruitvormige ramen en uitzicht over de luchthaven Schiphol.
Het moderne Bowery Restaurant verzorgt een interactieve dinerervaring, waarbij u zelf gerechten kunt creëren die direct voor u worden bereid. Dit restaurant met verschillende open keukens serveert authentieke en eigentijdse smaken, grillgerechten en Aziatische specialiteiten. U kunt hier tevens genieten van zorgvuldig geselecteerde authentieke recepten. De gerechten worden bereid met lokale producten van Nederlandse leveranciers en boerderijen.
De Axis Lobby & Cocktail Bar is overdag een bruisend café en een gezellige bar in de avond. Het schenkt bovendien een brede selectie gin en Nederlandse jenevers. In de Eforea Spa vindt u alle faciliteiten om te kunnen ontspannen. Het hotel beschikt over heerlijke behandelingen, een whirlpool, een sauna en een stoombad. De fitnessruimte is 24 uur per dag geopend en uitgerust met de nieuwste generatie fitnessapparatuur.
Het bevindt zich op slechts 15 minuten van het centrum van Amsterdam en een aantal populaire bezienswaardigheden, waaronder het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum. In 5 tot 7 minuten wandelt u naar het treinstation van Schiphol met rechtstreekse verbindingen naar verschillende steden in Nederland zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Schiphol Boulevard 701 , 1118 BN Schiphol, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top