Doenrade

Hampshire Hotel – Kasteel Doenrade


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Hotel Kasteel Doenrade ligt in het hart van Limburg. Er is gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Daarnaast kunt u tegen een toeslag gebruikmaken van de saunafaciliteiten. Maastricht en Roermond bevinden zich op 30 minuten rijden.
Alle kamers hebben een individuele inrichting en bevinden zich in het kasteel. Ze zijn uitgerust met een flatscreen-tv en een iPod-dock. Sommige kamers beschikken over airconditioning. De badkamer is voorzien van een douche en een bad.
Elke ochtend kunt u in het restaurant genieten van een ontbijtbuffet. Dit bestaat onder meer uit verse broodjes, jus d’orange en beleg. Het restaurant serveert ook een diner. In de bar kunt u drankjes bestellen.
Er zijn fietsen beschikbaar waarmee u de omgeving kunt verkennen. Vlak bij Kasteel Doenrade beginnen diverse fiets- en wandeltochten. U kunt ontspannen in de tuin of op het terras met een krant die door het hotel aangeboden wordt.
In 10 minuten rijdt u naar Snow World. Het Natuurpark Brunssummerheide bevindt zich op 8 km van het hotel. Het is ook 10 minuten rijden naar de snelweg A76, en de A2 ligt nog eens 5 minuutjes verderop.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Limpensweg 20, 6439 BE Doenrade, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top