Den Haag

Haags Duinhuis – familyfriendly holidayhome


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Haags Duinhuis is een gezinsvriendelijk vakantiehuis in Kijkduinpark en biedt eigen accommodatie in Kijkduin/Den Haag, op 600 meter van het strand in de duinen van Den Haag. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten van Kijkduinpark.
Dit vakantiehuis is voorzien van een vaatwasser, een oven, een magnetron, een vaatwasser en een terras op het zuiden. Een flatscreen-tv met kabelzenders is ook aanwezig.
De faciliteiten van Haags Duinhuis zijn onder andere een sauna in het huis, een overdekt zwembad en een tennisbaan. De omgeving is populair bij liefhebbers van kitesurfen, aangezien de Zandmotor vlakbij ligt.
Paleis Huis Ten Bosch is 10 km verwijderd van het Haags Duinhuis – familyfriendly holidayhome en het Binnenhof is 8 km verderop. De omgeving is populair bij liefhebbers van kitesurfen, aangezien de Zandmotor vlakbij ligt. U kunt ook deelnemen aan diverse andere activiteiten, zoals golfen, windsurfen, fietsen en wandelen. De luchthaven Rotterdam The Hague Airport bevindt zich op 19 km afstand.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Machiel Vrijenhoeklaan 450 house 96, Loosduinen, 2555 NW Den Haag, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top