Den Burg

Fletcher Hotel Restaurant Koogerend


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Fletcher Hotel Restaurant Koogerend ligt op het eiland Texel, aan de rand van Den Burg. Hiervandaan is de oude binnenstad te voet in 10 minuten bereikbaar. WiFi is gratis. En er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.
De kamers hebben allemaal een eenvoudig interieur met een tv. ’s Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd.
In de brasserie kunt u zowel internationale gerechten bestellen als specialiteiten met ingredi├źnten uit de regio. De bar serveert een verscheidenheid aan drankjes, waaronder het Texelse Juttertje, een lokaal geproduceerd kruidendigestief. En als het weer het toelaat, vormt het schilderachtige terras een prima plek om te ontspannen.
Texel biedt het hele jaar door tal van toeristische activiteiten. De omgeving, bestaande uit duinen, stranden en bossen leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen. De afstand naar Ecomare Texel, het centrum voor de Wadden en de Noordzee, overbrugt u per auto in 10 minuten vanaf Fletcher Hotel Restaurant Koogerend.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Kogerstraat 94, 1791 EV Den Burg, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ┬ę 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top