Den Haag

easyHotel Den Haag


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Het easyHotel Den Haag ligt op minder dan 400 meter van het winkelgebied rond de Denneweg en het Noordeinde, de Hofvijver, het Binnenhof en het Mauritshuis. Het hotel werkt volgens een uniek concept: alle kamers zijn eenvoudig ingericht. In de kamers vindt u kubussen waar op kunt zitten.
De kamers met airconditioning hebben een moderne stijl, en u kunt zelf bepalen welke extra’s u wenst. Deze worden apart in rekening gebracht. Dit geldt bijvoorbeeld voor de schoonmaakdiensten of het gebruik van een haardroger. De kamer heeft verder een eigen badkamer en gratis WiFi.
In de omgeving van het easyHotel Den Haag vindt u een grote verscheidenheid aan restaurants. Het hotel biedt ook verkoopautomaten voor een drankje of een kleine snack.
Het hotel ligt op 2 minuten lopen van de tramhalte Kneuterdijk, vanwaar u in 12 minuten naar Scheveningen reist. De accomodatie bevindt zich op 400 meter van Paleis Noordeinde, op iets meer dan 2 km van Madurodam, op 20 minuten rijafstand van Duinrell, en op ongeveer 1 km van het treinstation.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Parkstraat 31, Den Haag Centrum, 2514 JD Den Haag, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top