Anderen

DroomHotel ’t Heinenhoes


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

DroomHotel ’t Heinenhoes is een oude, Saksische boerderij met een rieten dak. Het hotel ligt op een rustige locatie in het nationale park de Drentsche Aa. Er is gratis WiFi, het interieur is er rustiek en er zijn fietsen te huur.
De kamers van DroomHotel ’t Heinenhoes zijn voorzien van kabel-tv en van koffie- en theefaciliteiten. Het dagelijkse ontbijt in het hotel bestaat onder meer uit versgebakken brood. Tegen een toeslag kunt u deelnemen aan yogalessen.
In het restaurant van DroomHotel ’t Heinenhoes kunt u genieten van maaltijden die bereid zijn met verse ingrediënten uit de regio en seizoensgebonden producten. Op verzoek kunnen er lunchpakketten worden klaargemaakt.
De stad Assen, met het beroemde TT-circuit, bevindt zich op 15 minuten rijden van het hotel. Met de auto rijdt u in 30 minuten naar het centrum van Groningen. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie.
Binnen een straal van 20 km van DroomHotel ’t Heinenhoes vindt u 8 golfbanen, waaronder De Semslanden en Country Golf Ees.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: 't Loeg 4, 9465 TM Anderen, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top