Zandvoort

De Entos


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Deze accommodatie ligt op 18 minuten lopen van het strand. De Entos bevindt zich op 5 minuten rijden van het centrum en het strand van Zandvoort en biedt een ruim appartement met eigen kookgelegenheid, een terras en een open haard. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie.
Het appartement beschikt over een tuin en een woonkamer met tv en dvd-speler. Het beschikt tevens over een luxe badkamer met een bubbelbad, een douche en een toilet. WiFi is gratis beschikbaar. De Entos biedt accommodatie op de begane grond in 2 appartementen, die een gedeelde ingang hebben.
U kunt uw eigen maaltijden bereiden in een volledig uitgeruste keuken. Er is zowel een supermarkt als een snackbar op slechts 2 minuten lopen van De Entos te vinden.
Het Circuit van Zandvoort bevindt zich op 1,4 km afstand van de accommodatie. Naar het Open Golf Zandvoort is het 2 minuten rijden. U kunt wandelen langs de duinen, op 6 minuten loopafstand. Het treinstation Zandvoort aan Zee bevindt zich op 2 km afstand en daarvandaan reist u zonder overstappen in 13 minuten naar Haarlem en in 31 minuten naar Amsterdam.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Lorentzstraat 2, 2041 SB Zandvoort, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top