Rotterdam

Christina Onassis Yachthotel


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Het Christina Onassis Yachthotel is een jacht van 32 meter, dat ligt afgemeerd in Rotterdam. Dit superjacht biedt een restaurant dat geopend is voor het ontbijt en de lunch, een bar en meerdere zonneterrassen met stoelen. U kunt er ook genieten van een bubbelbad. Er is gratis WiFi beschikbaar.
Het jacht biedt gasten volledig privégebruik tijdens hun verblijf.
Er zijn 5 suites met elk een minibar en een eigen badkamer met toilet. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd door medewerkers in uniform. Het jacht heeft ook een keuken en een woonruimte met thee- en koffiefaciliteiten, en er zijn meerdere flatscreen-tv’s met satellietzenders en dvd-spelers.
Dit jacht was voorheen eigendom van de internationaal beroemde Christina Onassis. Het biedt conferentie- en vergaderfaciliteiten. Er kunnen ook evenementen of cruises door Rotterdam of heel Nederland georganiseerd worden. Door de centrale verwarming biedt het jacht het hele jaar door comfortabele accommodatie.
U kunt bij de accommodatie een boot of fietsen huren, en in de omgeving kunt u mooie fietstochten maken. Het Christina Onassis Yachthotel ligt op 4 km van de Diergaarde Blijdorp en op ruim 1 km van de Oude Haven. De luchthaven van Rotterdam ligt op 7 km afstand.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Louis Pregerkade 10, Feijenoord, 3071 AX Rotterdam, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top