Bunschoten

Center Parcs De Eemhof Marina


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Deze accommodatie ligt op 6 minuten lopen van het strand. Dit Center Parcs-resort biedt luxe appartementen met een balkon, dat uitzicht biedt op de jachthaven en de boulevard met de vele restaurants. De accommodatie ligt vlak bij het Eemmeer, waar u kunt zeilen, surfen en kajakken. Tegen een toeslag kunt u in alle ruimtes gebruikmaken van WiFi.
De individueel ingerichte appartementen hebben een woonkamer met een flatscreen-tv en een badkamer met een bubbelbad, een sauna en een regendouche.
Gasten kunnen van verschillende faciliteiten genieten bij Center Parcs De Eemhof. U kunt heerlijk ontspannen in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Daarnaast kunnen gasten deelnemen aan verschillende gratis of betaalde activiteiten. De meeste activiteiten worden georganiseerd in de Action Factory, dicht bij De Eemhof Marina.
U kunt zelf maaltijden bereiden in de keuken, die is uitgerust met een vaatwasser en een magnetron. Op het marktplein van Center Parcs De Eemhof Marina vindt u een restaurant en een beachclub.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Slingerweg 1, 3896 LD Bunschoten, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top