Biddinghuizen

Bungalow Bijsselse


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Een van onze bestsellers in Biddinghuizen! Bungalow Bijsselse in Biddinghuizen biedt een seizoensgebonden buitenbad en een tennisbaan. In de gemeenschappelijke ruimte van de accommodatie is gratis WiFi beschikbaar.
De accommodatie beschikt over een terras en een zithoek. De goed uitgeruste keuken is voorzien van een magnetron en een koelkast. De eigen badkamer is voorzien van een douche. Vanuit alle kamers kunt u genieten van het uitzicht op de tuin.
Bij Bungalow Bijsselse vindt u een tuin en een terras. Tot de overige faciliteiten van de accommodatie behoort een recreatieruimte. Bij de accommodatie en in de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals fietsen. Tijdens de zomermaanden kunnen de kinderen 6 dagen per week terecht bij de kinderclub.
Als u het leuk vindt om de omgeving te verkennen, breng dan een bezoek aan het pretpark Walibi World (2,6 km) en het Veluwerandmeer (1 km). Dit vakantiehuis bevindt zich op 84,5 km afstand van de luchthaven Schiphol. De accommodatie biedt gratis parkeergelegenheid.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Bijsselseweg 3 -143, 8256 RE Biddinghuizen, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top