Makkum

Beach Hotel de Vigilante


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Eén van onze topaanbevelingen in Makkum. Deze accommodatie ligt op 1 minuut lopen van het strand. Dit hotel biedt stijlvolle kamers met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer of het recreatiegebied. U kunt genieten in het restaurant met een serre en een terras of in de lounge met een open haard.
Het Beach Hotel de Vigilante ligt vlak bij het strand en de haven en is een handige uitvalsbasis in het oude vissersdorp Makkum. Op loopafstand vindt u winkels en levendige terrasjes aan het meer. Het recreatiegebied en het natuurreservaat van Makkum zijn gemakkelijk bereikbaar.
Begin de dag met een verfrissende strandwandeling en plan in alle rust uw dag. Daarnaast kunt u een fiets huren bij het hotel om de wijde omgeving te verkennen en de natuurlijke schoonheid daarvan te ontdekken.
Het restaurant heeft uitzicht over het meer en biedt een moderne omgeving voor een ontspannen diner. De gezellige bar is een knusse en informele plek voor een drankje en een praatje. Bij mooi weer geniet u op het terras van het hotel van de zon.
Daarnaast kunt u gezellig met het gezin poolen in de bar of gaan bowlen. De steden Sneek en Harlingen liggen op minder dan 15 minuten rijafstand.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Holle Poarte 10, 8754 HC Makkum, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top