Oirschot

B&B Wijnhoeve Koningbosch


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Een van onze bestsellers in Oirschot! Deze bed & breakfast ligt in het natuurgebied het Velders Bos. B&B Wijnhoeve Koningbosch biedt wijnproeverijen en wijncursussen. Eindhoven en Den Bosch liggen op op minder dan 25 minuten rijden.
Elke kamer van B&B Wijnhoeve Koningbosch heeft een kleurrijk interieur en een houten vloer. Ze zijn ingericht met stoelen en een flatscreen-tv. De kamers hebben een eigen badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en toilet.
Elke ochtend wordt er een ontbijt geserveerd in de eet-zitkamer. Lunchpakketten en een speciaal dieetmenu zijn ook beschikbaar. Vanaf het Koningbosch rijdt u met de auto in minder dan 15 minuten naar cafés en restaurants.
De bed & breakfast biedt een fietsverhuur om Oirschot op sportieve wijze te verkennen. U kunt ontspannen in de tuin of op het terras met een krant van B&B Wijnhoeve Koningbosch.
Tilburg ligt op minder dan 25 minuten rijden. In 30 minuten rijdt u naar het attractiepark De Efteling. De luchthaven van Eindhoven bevindt zich op 15 minuten rijafstand. In slechts 2 minuten rijdt u naar de snelweg A2.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Liempdsedijk 6, 5688 MP Oirschot, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top