Breezand

Appels en Peren Bed and Breakfast


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Appels en Peren Bed and Breakfast ligt aan de Waddenzee, in de Noord-Nederlandse bollenstreek, op slechts 4 km van Breezand. Deze accommodatie biedt 2 gezellige en toch ook elegante appartementen. Er is een tuin en een terras met een zithoek en barbecuefaciliteiten. Julianadorp aan Zee ligt op 15 minuten rijden.
Beide appartementen hebben een woonkamer met openslaande deuren naar een terras. Verder beschikken ze over een flatscreen-tv, een eethoek en comfortabele stoelen. WiFi is gratis.
In de eenvoudige kitchenette treft u thee- en koffiefaciliteiten aan. Hoewel koken niet mogelijk is, kunt u wel gebruikmaken van een magnetron, een koelkast en een barbecue. In de kitchenette zijn drankjes en hapjes beschikbaar, tegen een toeslag. Deze bed & breakfast biedt alleen ontbijt als maaltijd.
Schagen ligt op 20 minuten rijafstand van deze bed & breakfast. De veerboot naar Texel vertrekt op 15 minuten rijafstand. Het is 5 km naar het Amstelmeer. Met de auto is het ook maar 30 minuten rijden van Appels en Peren Bed and Breakfast naar de beroemde kaasmarkt in Alkmaar.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Stoomweg 13, 1764 NA Breezand, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top