De Koog

Appartementencomplex Bosch en Zee


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Deze accommodatie ligt op 16 minuten lopen van het strand. Appartementencomplex Bosch en Zee biedt zelfstandige studio’s en appartementen, een klein stukje buiten De Koog. Het ligt in een park met een buitenzwembad en een restaurant. Er kunnen ook fietsen worden gehuurd.
Alle studio’s en appartementen zijn voorzien van gratis WiFi, een flatscreen-tv tuinmeubelen en een parasol. De studio’s zijn elektrisch verwarmd en alle appartementen beschikken over centrale verwarming. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. De studio’s en appartementen op de begane grond hebben een terras, en de appartementen op de eerste verdieping beschikken over een balkon. Er is voldoende parkeerruimte.
Het restaurant van Bosch en Zee biedt een à-la-cartemenu met eenvoudige maaltijden en snacks. Er is ook een bar met een terras.
Gasten krijgen gratis tickets voor het tropisch zwemparadijs Calluna. Het zwembad en de aangrenzende sportfaciliteiten liggen op 650 meter van Bosch en Zee. Het is vanaf het complex een wandeling van 700 meter naar het centrum van De Koog.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Dorpsstraat 235, 1796 CD De Koog, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top