Valkenburg

Appartementen En Hotel Kasteel Schaloen


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Een van onze bestsellers in Valkenburg! Appartementen en Hotel Kasteel Schaloen ligt in het rustige dorp Oud-Valkenburg, naast het Sint-Jansbos en op slechts 20 minuten lopen van Valkenburg. De accommodatie beschikt over kamers en appartementen met eigen kookgelegenheid, die uitkijken op het kasteel en de tuin.
Elke kamer beschikt over een zithoek, een tv en een eigen badkamer. De kamers zijn ook voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De appartementen hebben eigen kookgelegenheid, een woonkamer, een eethoek en een eigen badkamer. In de hele accommodatie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.
U kunt uw maaltijden gebruiken in de brasserie die is gevestigd in het voormalige poortgebouw. Er zijn diverse andere restaurants op minder dan 5 minuten rijden van de accommodatie te vinden.
Appartementen en Hotel Kasteel Schaloen ligt op 20 minuten rijden van Maastricht, Het is ongeveer 20 km naar de luchthaven Maastricht-Aachen. U rijdt in 25 minuten naar Aaken. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Oud Valkenburg 5, 6305 AA Valkenburg, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top