Buren

Appartementen Amelander Paradijs


Zie prijzenReserveer nu

Informatie

Deze accommodatie ligt op 12 minuten lopen van het strand. Het Amelander Paradijs ligt op het prachtige eiland Ameland, en biedt tal van comfortabele en ruime appartementen met eigen kookgelegenheid op een ongeëvenaarde locatie. De accommodatie is gunstig gelegen op slechts een korte wandeling van de mooie zandstranden en indrukwekkende duinen, met het dorpje Buren op slechts 400 meter afstand.
Alle goed uitgeruste appartementen beschikken over 2 slaapkamers, waar 4 tot 5 personen comfortabel kunnen slapen en met een oppervlakte van 75 m2. Elk appartement beschikt over een open woonruimte/eethoek met een keuken, evenals een moderne badkamer en een gemeubileerd terras of balkon.
Het Amelander Paradijs wordt omgeven door grote ruime tuinen en extra faciliteiten, zoals een barbecueplek en een volleybalveld. Voor de kinderen is er een speeltuin.
Er zijn een aantal restaurants en pizzeria’s nabij het Amelander Paradijs. De plaatselijke supermarkt biedt een breed scala aan benodigdheden, op slechts een paar honderd meter afstand.

Afbeeldingen


Zie prijzen Reserveer nu

Contacten

Adres: Strandweg 61, 9164 KA Buren, NederlandZie prijzen Reserveer nu

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2016 Hotelsbeoordelingen.com

To Top